Adatkezelés

Az Ingatlankorzo.hu weblap általános szolgáltatási feltételei:

A jelen szabályzatnak nincs időbeli hatálya, így a lentebb felsorolt szolgáltatási feltételek változtatását az üzemeltető, szolgáltató (lásd alul) fenntartja. A változtatás hatályba lépése előtt a felhasználókat időben értesíti a szolgáltató, így elég időt biztosítva a változtatások elfogadására, vagy az új szabályzat el nem fogadása esetén, a regisztráció megszüntetésére.

A honlap célja, hogy ingatlan-adtabázist építsen ki, melyhez regisztrált tagok aktív hozzájárulása szükséges.

A honlapon való böngészés mindenkinek rendelkezésére áll, azonban hirdetés feladáshoz és részletes információ lekérdezéshez regisztráció szükséges.

A felhasználó regisztrációjával hozzájárul személyes adatainak (név, cím, telefonszám, e-mail cím) az üzemeltetővel való megosztásához. A szolgáltató a felhasználó lakhelyének címén kívül az adatait a hirdetése mellett közli, hogy az érdeklődők könnyebben felvehessék vele az a kapcsolatot. A regisztrációhoz a megadott e-mail címre kiküldött megerősítő e-mailre való kattintás szükséges. Amennyiben nem aktiválja regisztrációját, nem válik regisztrált taggá. Amennyiben valamilyen hiba folytán nem kapott regisztráció megerősítő e-mailt, vegye fel a kapcsolatot az üzemeltetővel. A regisztráció után a felhasználónak lehetősége nyílik ingyenes hirdetés feladásra. Regisztráció során a felhasználó IP címének rögzítésére is sor kerül, azonban ezen, naplófájlban rögzített adatok csak statisztikai célra kerülnek felhasználásra, azokat az üzemeltető csak törvény kifejezett rendelkezése alapján továbbítja harmadik fél részére. A regisztrációval a felhasználó hozzájárul, hogy a honlap aktualitásairól az üzemeltető e-maileket továbbítson a regisztrál e-mail címére. A regisztráció megváltoztatásához, illetve törléséhez minden felhasználónak joga van. A regisztráció törléséhez az üzemeltetővel való kapcsolatfelvétel szükséges.

 

A felhasználó felelőssége:

Minden felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja. Az üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha a felhasználó adatai a felhasználó hibájából jutottak harmadik személy tudomására. A felhasználó köteles az oldal használata során tisztességesen, mások jogainak szem előtt tartásával eljárni. A felhasználó csak a saját ingatlanára vonatkozó adatokkal regisztrálhat, illetve más személy ingatlanára vonatkozó adatot csak az érintett hozzájárulásával hozhat nyilvánosságra. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a szabályzatot sértő felhasználót az oldalról kizárja, regisztrációját törölje. A felhasználó köteles betartani a hatályos jogszabályokat és jogellenes, illetve másokat sértő tevékenységektől tartózkodni.

Az üzemeltető felelőssége:

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a szolgáltatás bármely okból való szüneteltetésére, a működés leállásából vagy változtatásából eredő esetleges károkért, illetve a felhasználó számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges erkölcsi, vagy anyagi károkért.

Az üzemeltető felelőssége a felhasználók igényeinek kielégítése, és zavartalan szolgáltatás nyújtása. Az üzemeltető a felhasználó adatainak biztonságban tartása érdekében mindent elkövet. A szolgáltató felelőssége a felhasználók értesítése a változtatásokról. Az üzemeltető a felhasználó kérésére- magyarázat nélkül- megszünteti a regisztrációt.

Kapcsolat: Az üzemeltető és a szolgáltató egyaránt a CWD. 

Elérhetőségek:

info@ingatlankorzo.hu
ingatlankorzo.hu