Az ingatlan leírása

CSOK igénybevétel lehetőségével eladó családi ház, 2-3 gyerekes családok részére, akik előnybe részesítik a víz közelségét, a vidéki levegőt, gyerekek részére nagy szabad teret, ahol felügyelet nélkül ellehetnek,nyáron kerti partikat szervezhetnek.
Eladó vagy cserélhető (csak Szolnok) vegyes építésű 1990-ben felújított Szolnok megyei családi ház, a Zagyva folyó mellett fekvő Jánoshidán. Budapesttől 90km-re, Jászberény és Szolnok közt félúton egy 1200 m2-es telekkel rendelkező, 120 m2 –es lakó felületű + 15 m2-es elő teraszos, 4 szobás, dupla
komfortos, fürdő + Wc, Wc+ tusoló, nagy konyhás mely 24 m2, előszobás, pincés, kamrás, tetőtér
beépítési lehetőséggel, ( már meg van, csak szigetelni kell) új termopan ablakokkal. A lakás melegét téli időszakban kombi gázkazán, idén lett cserélve, teljesen új, EU szabványnak megfelelő, valamint egy fás kandalló szolgálja, radiátorok segítségével. A telek nagysága miatt, tovább osztható, tehát 2 generációs nagy családosok részére is kiváló lehetőség, szülők, gyerekek közelében lenni, esetleg gazdálkodni. A Zagyva folyó közelsége miatt a horgászatot kedvelők is pihentető perceket tölthetnek el, kiváló hétvégi háznak is. A házhoz tartozik egy 20 m2 műhely, 2 autó részére garázs, és 50m2 gazdasági épületsor. A ház rendezett, fás, bokros elő udvarral, grillezési lehetőséggel, kerti fúrt kúttal és 40-50 db termő gyümölcsfával valamint konyhakerttel. A településen és környékén lévő Zagyva vize igazi horgászparadicsomot alkot, ezáltal kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítva az itt élőknek.A település, iskolával, óvodával, bölcsődével, sport egyesülettel rendelkezik, rengeteg munkahely lehetőség van a közelben, mindhez autóbusz járat van.
VÁLTOZÁS!!! A családi ház eladásánal az élvez előnyt,aki rugalmasan tudja kezelni a költözési határidőt! amennyiben komoly érdeklődő jelentkezik, kölcsönös megegyezés esetén, 2019-es évi ki és beköltözéssel is eladásra kínálom!!!

Irány ár 17800000 minimálisan alkuképes.

Jellemzők
: gáz (cirko)
: Teljesen felszerelt

Jánoshida eladó ház

1 Hálószoba
1 Fürdőszoba
126 m²
17.800.000 Ft
Azonosító #1087
Alap adatok
Ingatlan típusa : ház
Eladó/Kiadó: : eladó
Azonosító : 1087
Ár : 17.800.000 Ft
Szobák : 3
Hálószoba : 1
Fürdőszoba : 1
Fél fürdőszobák : 1
Alapterület (m²) : 126 m²
A telek területe (m²) : 2,400 m²
Építés éve : 1920
Hirdető info
Csatolmányok
Kapcsolat a hirdetővel

nyolc + tizenhárom =

Style Selector
Select the layout
Válassz témát
Előre beállított szín
No Preset
Válassza ki a mintát